Iedereen van ons wil de zaken beschermen die ons dierbaar zijn: ons gezin, ons huis en onze levenskwaliteit.  Ons beschermingsniveau hangt voor een groot stuk samen met hoeveel centen en hulp we beschikbaar hebben in geval van nood.

Verzekeringen zijn één van de meest eenvoudige manieren om uw zaken te beschermen.

Onze verschillende producten Ons advies voor Verzekeren

Correct verzekerd in 3 stappen

 1. Stel uzelf de juiste vragen voor een goede behoefteanalyse (welke situaties wil u verzekeren, voor welk bedrag, voor welke periode enz.).
 2. Vergelijk de producten om de juiste dekkingen met de beste tarieven te combineren.
 3. Contacteer ons voor een concrete offerte of voor aanvullend advies.

Vraag advies
Zoveel is duidelijk: de verschillende verzekeringen, tarieven en dekkingen zijn moeilijk te vergelijken. Onze financiële experten helpen u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor offertes op uw maat.

Verzekeringen tegen inkomensverlies:

 • verzekeringen bij overlijden: de uitbetaling moet ervoor zorgen dat uw lening is afbetaald, dat investeringen in een vennootschap gedekt zijn of dat achterblijvers beschermd zijn:
  • overlijdensdekking: de verzekeraar betaalt dan aan uw naasten een kapitaal uit bij overlijden.
  • ongevalsdekking: uw nabestaanden ontvangen een uitkering van een bijkomend kapitaal bij overlijden door een ongeval (enkel door ongeval).
 • verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid: deze verzekering is vooral interessant voor zelfstandigen die anders een maximale bruto-uitkering ontvangen van 1.386,32 euro. Naarmate uw inkomen en vaste kosten hoger liggen, is de noodzaak aan een bijkomende verzekering ook groter
  • premievrijstelling: als u arbeidsongeschikt bent, neemt de verzekeraar uw spaarinspanning over zodat uw pensioenkapitaal verzekerd is zonder dat u zelf verder betaalt.
  • gewaarborgd inkomen: u ontvangt een rente (uitkering) bij arbeidsongeschiktheid.
  • omzetverzekering: deze verzekering is vooral gericht op bedrijfsleiders en managementvennootschappen. De vennootschap neemt dan een verzekering waarbij in geval van arbeidsongeschiktheid van de bedrijfsleider de vennootschap een uitkering ontvangt. Dit kan gedeeltelijk de gemiste inkomsten/omzet vervangen zodat lopende uitgaven kunnen betaald worden (loon bedrijfsleider, auto, afbetaling lening enz.). De premie is aftrekbaar als beroepskost. De verzekering is af te stemmen op de persoonlijke situatie van de bedrijfsleider.

In tegenstelling tot een levensverzekering bouwt u bij deze verzekeringen geen kapitaal op door premies te betalen. Vergelijk het met een auto- of brandverzekering: als het risico zich niet voordoet, wordt er niets uitbetaald en bent u het geld kwijt. Niet onlogisch, want u betaalt een relatief beperkte premie voor een groot uit te betalen bedrag.

Waarom kiezen voor MySavings

contrat

Informatie

Alle mogelijkheden van belastingaftrek geïllustreerd aan de hand van vragen en antwoorden.

conseil

Planning

Help bij de analyse van uw behoeften.

commission

Oplossingen en producten

Tegen de beste marktvoorwaarden.

Gratis consultatie

Demandez un rendez-vous sans engagement

Vous souhaitez une mise à jour de votre situation financière? Ou cherchez-vous plus d’infos?
Nous sommes joignables pour un rendez-vous conseil sans engagement.

Een afspraak maken
MySavings Life Insurance Made Easy