Exchange Traded Funds (ETF’s): Een eenvoudige en veelzijdige manier van beleggen.

Exchange Traded Funds (ETF’s) hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen onder beleggers van alle niveaus. Maar wat zijn ETF’s precies en waarom worden ze zo vaak aanbevolen?

ETF’s zijn beleggingsfondsen die op de beurs verhandeld worden, net als individuele aandelen. Ze vertegenwoordigen een mandje van verschillende effecten, zoals aandelen, obligaties, grondstoffen of een combinatie daarvan. Het idee achter een ETF is eenvoudig: in plaats van te investeren in slechts één enkel effect, zoals bij een individueel aandeel, biedt een ETF beleggers de mogelijkheid om direct te beleggen in een breder scala aan activa, waardoor ze hun risico kunnen spreiden.

Een van de belangrijkste voordelen van ETF’s is hun lage kostenstructuur. Omdat ETF’s passief worden beheerd en hun doel is om simpelweg de prestaties van een bepaalde index te volgen, zijn de beheerskosten over het algemeen lager dan die van actief beheerde beleggingsfondsen. Bovendien worden ETF’s op de beurs verhandeld, waardoor beleggers transactiekosten kunnen vermijden die vaak gepaard gaan met traditionele beleggingsfondsen.

Bij MySavings bieden we onze klanten de mogelijkheid om te investeren in ETF’s via onder andere een levensverzekeringscontract. Dit betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van ETF’s, zoals diversificatie, lage kosten en flexibiliteit, terwijl u tegelijkertijd geniet van de bescherming en fiscale voordelen die een levensverzekering biedt.

Het investeren in ETF’s via een levensverzekering kan een slimme keuze zijn voor beleggers die streven naar langetermijngroei en een fiscaal voordeel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt investeren in ETF’s via een levensverzekering bij MySavings. We staan klaar om u te helpen uw financiële doelen te bereiken en u te begeleiden op uw beleggingsreis.