Met uw privégeld kunt u op verschillende manieren op zoek gaan naar een mooi rendement. Maar hoe kunt u ervoor zorgen ook de opgebouwde reserve binnen uw vennootschap rendeert?

Tak 23 minder gunstig door premietaks van 4,4%

Een tak 23-verzekering, waarbij het rendement gelinkt is aan beleggingsfondsen, is voor vennootschappen minder interessant dan voor particuliere klanten: vennootschappen betalen immers een premietaks van 4,4%, wat uiteraard zwaar weegt op het rendement.

Tak 26 in België: enkel gewaarborgd rendement, geen fondsen

In België is tak 26, een kapitalisatieproduct, een mogelijke oplossing. Alleen hebt u hierbij geen toegang tot beleggingsfondsen, maar enkel tot producten met een gewaarborgd rendement. En die rendementen liggen al enkele jaren vrij laag …

Tak 26 in Luxemburg: een perfecte oplossing

In het Groothertogdom Luxemburg kunt u wel met het geld van uw vennootschap beleggen in fondsen. Zo krijgt u uitzicht op een hoger rendement. Daarnaast biedt een tak 26-oplossing in Luxemburg u nog enkele andere belangrijke voordelen:

  • U betaalt geen premietaks.
  • De instapkosten zijn beperkt.
  • U kunt uw belegging eenvoudig spreiden over meerdere fondsen.
  • Transparantie

Om een tak 26-product in Luxemburg te kunnen onderschrijven, moet u wel rekenen op een minimuminleg van om en bij € 25.000.

Vragen over tak 26 in Luxemburg?

Maak een afspraak met onze specialisten.


 [DV1]doorklik

Ontdek onze producten